В наявності

Делікатна сироватка-пілінг AHA PEEL/SERUM DOUX INTENSIVE AHA PEEL / ESTHEDERM

2 654,00 грн.

Поєднання АНА (гліколева, молочна) та ВНА (саліцилова) сприяє регенерації шкіри, що покращує міжклітинні «комунікації». Відбувається розрив десмосомальних зв'язків між кератиноцитами, що призводить до безпечного природного пілінгу. Поліпшується колір обличчя, текстура, спостерігається звуження пір, зменшується вироблення себуму. Шкіра набуває свіжого, здорового вигляду. Ефективно відновлює шкіру після агресивного та ушкоджуючого дії УФ-опромінення. Може використовуватись для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для щільної, жирної, комбінованої, себоактивної. Завдяки з'єднанню гліколевої кислоти з аргініном підходить і для чутливої ​​шкіри. Підсилює дію мезотерапії, біоревіталізації, ревіталізації. Використовується як передпілінговий догляд перед поверхнево-серединними та серединними пілінгами.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Активні компоненти – 5,4% АНА/BНА: 3,4% гліколевої кислоти пролонгованої дії, 1,8% молочної кислоти, 0,18% саліцилової кислоти, аргінін, рН у межах 4 – 4,5.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Вечірній догляд. Наносимо на шкіру за 15 хвилин до застосування крему від IE в залежності від показань. Вранці обов'язково використати сонцезахисний крем. При лущенні, відчутті стягнутості наносити "Маску на основі гіалуронової кислоти". Курс 4-6 тижнів. Або поєднувати зі збагаченою сироваткою для пілінгу посиленої дії (2-4 тижні).

V6612
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Освіження
Порозвужувальне
Регенерація
Себорегуляція
Об'єм
30 мл