В наявності

Відновлююча маска / MASQUE INSTANT REPULP\INSTANT REPULP MASK / ESTHEDERM

2 262,00 грн.

Кремоподібна маска, багата натуральними антиоксидантами та омолоджуючими компонентами (патенти Сellular water, Time control system, Repair). Патент Lift миттєво відновлює, пом'якшує та розгладжує шкіру обличчя та шиї. У багато разів активніше посилює тургор та еластичність. Надає шкірі здорового сяйва і насичує живильними компонентами для швидкого відновлення пошкодженого захисного бар'єру.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода (вода/динатрію аденозинтрифосфат/карнозин/мінеральні солі), гліцерин, екстракт маніоки, креатин, екстракт бука європейського, токоферолу ацетат, екстракт солодкого мигдалю, гідролізований пшеничний білок, екстракт листя шовку пальмітоїл пентапептид-4, супероксиддисмутаза, серин, молочна кислота, азіатикозід, сечовина.

вік від 30 років;

дрібні та глибокі мімічні зморшки;

заломи;

знижений тургор та еластичність шкіри;

тип старіння «втомлена особа»;

профілактика птозу у клієнтів з деформуючим типом старіння;

швидка втрата ваги при дієтах та голодуванні.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити ввечері на чисту суху шкіру обличчя, шиї, зону декольте на 10-15 хвилин, залишки маски або змити, або ввібрати. Використовувати 2-3 рази на тиждень для інтенсивного впливу та стійкого ліфтинг-ефекту.

Як SOS-засіб у ранковому догляді для миттєвого розгладжування заломів і зморшок на шкірі обличчя та шиї після сну, на 10-15 хвилин, змити або вбрати.

V6807
По типу шкіри
Все типы кожи 25+
Призначення
Антиоксидантна дія
Відновлення тургору, тонусу, еластичності
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Зволоження
Омолодження
Пом'якшення
Розгладження
Об'єм
50 мл