Найкращі 3 рішення для створення веб-сайту, що легко переміщується

Найкращі 3 рішення для створення веб-сайту, що легко переміщується

Навігація веб-сайтом важлива для успіху роботи відвідувачів веб-сайту. Це допомагає відвідувачам зрозуміти, що є вмістом на сайті, і полегшує їм пошук того, що вони шукають. Чим більше сайт, тим важливіше забезпечити чітку навігацію. Якщо навігація зрозуміла, відвідувачі залишатимуться і матимуть хороший досвід, що в кінцевому підсумку призведе до збільшення бізнесу для вас. Без належної навігації веб-сайт стає просто марним змішуванням вмісту.

Команда PrestaShop бере це до уваги і робить все можливе для створення ефективної та стратегічної навігації у веб-дизайні, створюючи модулі, які допоможуть вам налаштувати веб-сторінки інтернет-магазину і, звичайно, забезпечити для нього якісну навігацію .

Наприклад, за допомогою модуля розширеного фільтра JX Advanced Filter ви можете шукати продукти на основі його особливостей; створити фільтри з великою кількістю критеріїв пошуку, доступних у магазині за замовчуванням або створених додатково.

Використання модуля JX Mega Menu дозволяє створювати складні меню зі спеціальними блоками, банерами, посиланнями, піктограмами та кнопками.

За допомогою модуля пошуку JX Search ви можете додати зображення, опис, категорію, ціну товару до результату пошуку. Це дозволяє шукати товари в певній категорії та легко змінювати категорію після введення запиту на пошук.

Ці модулі розширюють можливості PrestaShop за замовчуванням та роблять сайт легким для навігації, завдяки чому клієнти зможуть легко переглядати товари.

Коментарі