Успішні продажі з модулями PrestaShop

Успішні продажі з модулями PrestaShop

Модулі - це невеликі програми, які використовують функціональні можливості PrestaShop і змінюють їх, щоб зробити PrestaShop більш адаптованим до потреб клієнтів.

Модулі PrestaShop створені, щоб полегшити роботу механізму електронної комерції або зробити його більш настроюваним.

Серед великої різноманітності модулів PrestaShop для всіх потреб слід виділити модулі, що відповідають за підвищення інтересу до продуктів, що є досить важливим для бізнесу в Інтернеті.

За допомогою модуля “JX Products Slider” ви можете показувати необмежену кількість продуктів із різноманітною інформацією в слайд-шоу.

Цей модуль служить для створення галерей на основі даних про товари та їх відображення у вигляді слайдів на інтерфейсі веб-сайту.

Модуль «JX Mosaic Products» дозволяє відображати категорії з продуктами, банерами, відео, HTML-вмістом, різними повзунками з різною кількістю слайдів та розмірами в будь-якому рядку на домашній сторінці сайту. Це означає, що ви можете створювати красиві презентації своїх продуктів у вигляді сітки.

Модулі - це ідеальний спосіб дозволити своєму таланту та фантазії розробника висловити вас і створити успішний інтернет-магазин.

Перегляньте широкий спектр модулів PrestaShop і виберіть ті, які допоможуть вам процвітати у вашому бізнесі.

Коментарі